En un acte celebrat la setmana passada a París, BlaBlaCar va lliurar el premi d'honor a Moventis Sarfa, en reconeixement als seus deu anys liderant el servei de connexió entre Barcelona i les principals ciutats franceses.Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa, va ser l'encarregat de rebre aquest guardó en representació de la companyia.

Moventis Sarfa és la companyia de mobilitat líder a Girona, va ser fundada en 1921 i l'any 2000 va entrar a formar part de Moventia. La seva destacada labor en el camp dels serveis de transport es va consolidar en 2014, quan la Societat Nacional de Ferrocarrils Francesos (SNFC) va segellar amb la direcció de Moventis un acord que va permetre a la companyia gironina no sols vendre bitllets en les seves taquilles per als serveis internacionals, sinó també operar aquestes línies amb els seus propis autobusos i personal.

Enric Gimeno va recordar amb orgull l'inici d'aquesta col·laboració pionera: "Encara recordem la sorpresa dels responsables de la SNCF davant la nostra proposta d'operar aquests serveis internacionals amb els nostres propis mitjans, que va culminar en un acord entre totes dues empreses per a dur a terme un assaig pilot de set mesos i que va requerir una important inversió per part nostra en incorporar sis nous vehicles. Aquella prova pilot va ser tot un èxit, prova d'això és que avui estem recollint aquest premi".

Sota diverses denominacions com a SNCF-C6, IDBUS, OUIBUS i BLABLABUS, Moventis Sarfa ha exercit un paper crucial com a soci de la SNFC en la cobertura de les connexions entre Barcelona i les principals ciutats gal·les, i que, actualment, opera sota la reconeguda marca BlaBlaCar.

Durant aquesta dècada de servei, Moventis Sarfa ha recorregut amb aquest servei més de 29 milions de quilòmetres, destacant pel seu compromís amb l'excel·lència i la satisfacció del client. En el seu discurs, Gimeno també va voler expressar el seu agraïment a la família Martí, propietària de Moventia, pel seu suport constant i la seva implicació al llarg d'aquest viatge.

 

Martes, Marzo 26, 2024
0