Moventis, divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, ha tornat a participar a l'última edició del torneig internacional MICFootball 2024, prestant el servei de desplaçament durant el període de celebració del campionat.

Com a soci de mobilitat, Moventis ha realitzat una contribució de manera integral al desenvolupament i èxit del campionat de futbol base, mitjançant la seva operativa de serveis discrecionals en autocar, entre els municipis de la Costa Brava que acullen la competició.

D'aquesta manera, la companyia ha fet possible el trasllat de jugadors i equips tècnics entre 56 camps de futbol, durant les jornades esportives del 26 al 31 de març.

El Mediterranean International Cup Football és un torneig de futbol base internacional que es disputa cada temporada en el territori de la Costa Brava. Milers de joves aficionats al futbol poden gaudir en cada edició d'una experiència professional compartint terreny esportiu entre aproximadament 430 equips d’arreu del món.

A través d'aquesta aliança, Moventis reforça una vegada més el seu compromís amb el torneig internacional i continua donant suport a les diferents activitats esportives que contribueixen al benestar de la comunitat i al desenvolupament sociocultural del territori.

 

 

Miércoles, Abril 3, 2024
0