La presentació del campus de cuina estiuenc ha sigut aquest dijous 2 de juny a les 10:30h al CINGI Foodlab de Riudellots de la Selva. L’acte compta amb la presència de l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, també del Sr. Jordi Camps, diputat de Promoció econòmica i desenvolupament econòmic local de la Diputació de Girona, l’equip directiu del projecte, format per Marc Ribas i Berta Mas.
 
En aquesta jornada s’ha dut a terme la presentació dels membres i col·laboradors del projecte, així com les activitats del campus, entre les que destaquen la presentació del pla acadèmic amb l’escola Hoteleria Joviat, la presentació del programa d’activitats amb la Fundació Pere Tarrés, i la presentació del projecte solidari amb l’Hospital Clínic.
 
Moventis Sarfa s’uneix com a col·laborador de mobilitat a través del seu servei d’autobusos per a donar suport al projecte pedagògic, que compta amb objectius educatius i l’adquisició de valors, i que està enfocat en els més joves del territori.
 
Coincidint amb el dia mundial dels TCA (trastorns de conducta alimentaria), ahir dia 2 de juny es presentava el campus de cuina dedicat al gaudi però també a la salut i als hàbits saludables entre els més petits del nostre territori, amb el suport de l’Hospital Clínic de Barcelona, amb qui també s’hi compta per la part més solidària del projecte, ja que tots els beneficis de les samarretes oficials del campus que es poden trobar a la pàgina web de www.gastronomiabrutal.com es destinaran a la recerca i investigació de les malalties de TCA infanto-juvenils del mateix Hospital Clínic.
Les inscripcions continuen obertes a www.gastronomiabrutal.com
divendres, juny 3, 2022
0