La connexió és possible a través de la línia de transport públic a demanda (TAD) del barri de Les Planes (línia Can Cortés – Can Borrull). Aquesta línia, que funciona des del 2019 i que ara incorpora una nova parada a Sol i Aire, té connexió amb l’estació de FGC de Les Planes i amb la línia L5.

La nova parada al barri de Sol i Aire s’ha habilitat a la confluència de l’Avinguda del Llac amb el carrer Font Rica. El servei a demanda funciona de 7 a 21 h els dies laborables de dilluns a divendres i cal sol·licitar-lo amb 10-20 minuts d’antelació trucant al 672 04 03 75 o a través de l’App SHOTL. Els títols de transport vàlids són tots els habituals corresponents als títols propis de Sant Cugat i els integrats al sistema tarifari de l’ATM.

Consolidació del servei de transport a demanda

L’evolució dels usuaris de les tres línies de transport públic a demanda que hi ha a Sant Cugat mostren una clara consolidació d’aquest servei. Totes les línies han registrat un clar augment del nombre de viatgers –amb una davallada puntual l’any 2020 deguda al primer estat d’alarma- fins arribar als 37.681 viatgers l’any 2021.

divendres, febrer 25, 2022
0