Moventis, dins del grup Moventia, estarà present a una de les cites més importants del sector de la mobilitat: el Tomorrow Mobility Congress (TMWC). Serà el primer cop que l’empresa catalana participarà en un saló de caràcter internacional.

Del 15 al 17 de novembre, la divisió de transport de Moventia formarà part de l’esdeveniment celebrat a Barcelona i organitzat conjuntament per Fira de Barcelona i EIT Urban Mobility. Ho farà mitjançant la participació a dues xerrades amb la presència d’en Jordi Castells, Director General Moventis B2B i B2C , i la Júlia Gilavert, Gerenta unitat de negoci Moventis, amb altres actors del sector i amb un stand de 120 metres quadrats ubicat a l’espai d’exposició del congrés.

La participació de Moventis a l’esdeveniment internacional és una oportunitat de mostrar al món les seves possibilitats multimodals. Dins del stand de Moventia, els experts de les diferents àrees de transport regular, discrecional i de bicicletes, explicaran la varietat de serveis que ofereix la companyia.

Durant el congrés, que se celebrarà juntament amb l’Smart City Expo World Congress -principal cimera internacional sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents, s’abordaran alguns dels grans reptes en matèria de mobilitat en un context d’inflació i d’urgència climàtica.

Moventis treballa de forma incansable per continuar donant les millors solucions de mobilitat assolint territoris en els quals operar amb la millor qualitat possible. Un dels objectius de la companyia en els darrers anys ha estat la internacionalització, fet que s’ha traduït en operacions a França, Regne Unit o Aràbia Saudita, entre altres territoris. És per això que la seva presència al Tomorrow Mobility Congress (TMWC) reforça encara més la tendència internacional de la multinacional de transports.

divendres, octubre 14, 2022
0