Moventis, que opera la línia urbana d’El Masnou, ha incorporat un nou bus de tecnologia híbrida i amb més capacitat.

El vehicle amb el qual  Moventis d’ara endavant operarà el servei de la línia C19, representa un pas endavant en la sostenibilitat del transport públic masnoví. La seva tecnologia híbrida reduirà notablement les emissions de gasos contaminants i el consum de combustible.

El nou bus urbà no només oferirà millores en matèria de sostenibilitat, sinó que proporcionarà una major comoditat a les persones usuàries gràcies a l’augment de la seva capacitat i serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquest nou vehicle té una capacitat per a 30 persones assegudes i 45 dempeus, amplitud millorada respecte al vehicle anterior, que tenia 24 seients i un espai per a 13 viatgers a peu dret.

El nou Mercedes-Benz Citaro híbrid, que ha comprat L’Ajuntament a l’empresa EvoBus Ibérica SAU, ha obligat a traslladar una de les parades: la que estava ubicada al carrer del Primer de Maig, a prop del CAP El Masnou. El canvi s’ha produït a causa de les dimensions del vehicle, que no pot accedir al carrer Primer de Maig. És per això que la nova parada se situarà a prop del CAP El Masnou, a la intersecció entre els carrers de Navarra i de Pompeu Fabra.

La presentació del nou vehicle va comptar amb la presència de l’alcalde de Masnou, Jaume Oliveras, el regidor de Mobilitat i Via Pública, Albert Alfaro, i personal tècnic de l'Ajuntament i de Moventis.

divendres, desembre 2, 2022
0