A Moventis hem estat presents un any més a la fira ITB de Berlín, que s'ha celebrat entre els dies 7 i 9 de març a la capital alemanya. Es tracta d'una de les trobades de referència dins del sector turístic i un any més ha tornat a reunir un gran nombre de companyies expositores, empreses, professionals assistents, i també mitjans de comunicació.

Després de dos anys de restriccions a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia del COVID-19, la ITB Berlín ha tornat a celebrar la seva convenció internacional de manera presencial i sens dubte ha estat tot un èxit.

Des de Moventis, hem aprofitat la gran oportunitat que brinda aquesta fira per establir reunions amb clients actuals i potencials per dissenyar la temporada d'estiu d'aquest any 2023. En paral·lel, hem pogut captar nous clients per planificar projectes futurs i hem conegut institucions i col·laboradors que formen tot el conglomerat de la indústria turística. Sens dubte, la ITB Berlín és un clar exemple de motor impulsor que brinda una viabilitat present i futura en el sector turístic.

Des de Moventis, som conscients de la gran importància del turisme per l'economia dels territoris en els quals operem i, en conseqüència, responem a aquestes necessitats d'una forma qualitativa i eficient mitjançant el nostre servei.

Per descomptat, comptem amb un clar compromís per continuar treballant i projectant un turisme sostenible i de qualitat, i enfocat al benestar de la societat i l'entorn.         

dilluns, març 13, 2023
0