Jordi Castells participa en coloquio celebrado en la Casa Seat de Barcelona

El director general de Moventis defineix els nous reptes que alberga la mobilitat urbana i la necessitat de descarbonització de les economies.

Jordi Castells, director general de Moventis B2B-B2C, ha participat com a ponent en un col·loqui sobre la mobilitat futura a nivell territorial, i en una jornada sobre la transició cap a un sector energètic responsable sota la utilització d'hidrogen verd.

En primer lloc, el nostre expert va assistir el passat 6 de juny a la taula rodona denominada Transport públic i nova mobilitat: col·laboració públic-privada en el món local, promoguda pel hub de recerca en innovació sobre mobilitat, CARNET.

El col·loqui celebrat a la Casa Seat de Barcelona va comptar amb la participació d'Ana Solá, directora general de Cinesi, consultoria de Mobilitat i Transport; Lidia Pérez, cap del servei de mobilitat de l'Ajuntament de Mataró, i Jordi Castells, en representació de Moventis. L'acte va ser moderat per Carlos Labraña, director tècnic de la Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

Al llarg de la ponència els experts van proposar idees rellevants sobre el transport públic i la nova mobilitat local. També van destacar la necessitat d'una col·laboració públic-privada per potenciar una mobilitat respectuosa amb el medi ambient, a més d'innovadora i eficient.

Durant la seva intervenció, Jordi Castells va destacar la necessitat de comptar amb un major nombre de persones qualificades en l'àmbit de la conducció d'autobusos. També va reclamar una innovació orientada als usuaris vinculant la tecnologia i el transport públic.

Un dia després, el director general de Moventis va participar en la jornada L'hidrogen com a vector energètic de la indústria, organitzada per la Iniciativa per a l'Excel·lència de les Operacions (INEO) de l'IESE Business School – University of Navarra en col·laboració amb l'Institut Cerdà.

Durant l'acte, es van extreure conclusions rellevants sobre la necessitat de potenciar una transició energètica sota el recurs d'hidrogen verd per a pal·liar la generació de CO₂.

La participació de l'expert en mobilitat col·lectiva en tots dos esdeveniments és important per al desenvolupament del propòsit pedagògic i de sostenibilitat que lidera la divisió de Moventia. Per a Moventis és imprescindible que els nostres representants actuïn com a actors de canvi i de promoció en el desenvolupament del sector de la mobilitat col·lectiva cap a un futur inclusiu i mediambientalment ètic.

dimecres, juny 14, 2023
0