La unió de Moventis al Manifest reforça el compromís amb la tasca d'afavorir l'autonomia i la seguretat real de tots els viatgers, sense cap excepció.

El passat 6 de juny, durant la celebració de la cimera UITP Global Public Transport Summit 2023 a Barcelona, Moventis va signar el Manifest per un transport urbà per a totes les persones, promogut per d'Hidral Gobel en suport a l'accessibilitat universal.

Moventis, divisió de transport col·lectiu de Moventia, s'ha expressat d'acord amb l'activitat promotora d'Hidral Gobel de conscienciar sobre l'accessibilitat dels discapacitats al transport urbà i per carretera. La unió de Moventis al Manifest reforça el compromís amb la tasca d'afavorir l'autonomia i la seguretat real de tots els viatgers, sense cap excepció.

A la signatura del document hi han participat Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Moventia, Josep Carles Herrero, gerent de TCC (empresa pertanyent a Moventis i especialitzada en transport per a persones amb mobilitat reduïda), Fabio Sgardi, CEO d'Hidral Gobel, i Jose luis Borau , responsable del Departament d'Accessibilitat al Medi Físic de la Fundació ONCE.

El document, redactat l'octubre de 2022 a la trobada “Impulsant un transport urbà per a totes les persones” organitzat per Hidral Gobel a Sevilla, va comptar per a la seva creació amb el suport de Fundació Once i CONFEBUS, entitat que en aquesta ocasió no va poder estar representada .

dilluns, juny 26, 2023
0