La companyia operadora de Moventis rep una distinció per la seva capacitat d'innovació en el territori balear.

Moventis Illes, companyia operadora del servei de transport públic en el territori balear, ha estat una de les companyies finalistes a la VII edició dels Premis CAEB-Santander a la Innovació Empresarial 2023. Aquests guardons tenen com a objectiu premiar i reconèixer aquelles companyies o projectes innovadors dins del teixit empresarial del territori balear.

Entre 11 empreses candidates, la concessionària pertanyent a Moventis ha obtingut la classificació de finalista per la implementació de solucions innovadores en diversos punts de la seva operativa impulsant una mobilitat sostenible, segura, i amb solucions tecnològiques per oferir el millor servei a les persones usuàries. Finalment, el jurat ha atorgat el Premi CAEB-Santander a la Innovació Empresarial 2023 al projecte WATTZER by AUTOVIDAL, autor del desenvolupament d'una plataforma de mobilitat compartida i sostenible (patinets, bicis, motos i cotxes elèctrics) per a hotels amb l'objectiu de donar un servei 360 als clients.

La celebració dels premis ha tingut lloc a la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) i ha estat presidit per Carmen Planas, presidència de Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), i Celia Torrebadella, directora territorial a Balears del Banc Santander.

El resultat del premi i la distinció atorgada per part de l'organització de l'esdeveniment ens encoratja a continuar treballant per oferir el millor servei de transport públic a tots els clients aplicant les millors apostes innovadores i responsables amb el medi ambient. A més d'apostar per iniciatives professionals que s'emmarquin al teixit empresarial dels territoris en els quals operem.

dimecres, juny 28, 2023
0