La companyia pertanyent a Moventis formarà part de la celebració de la iniciativa cultural promoguda per La Paeria.

Autobusos de Lleida, companyia concessionària de les línies urbanes d'autobusos que circulen a la ciutat de Lleida, pertanyent a Moventis, ha fet un pas més en l'impuls del territori mitjançant el suport de la iniciativa cultural LaTemporada Lleida. L'empresa de transport de la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia exerceix de patrona de la iniciativa.

L'Ajuntament de Lleida, La Paeria, ha presentat aquest 22 de setembre la programació d'arts en viu de tardor 2023 de LaTemporada Lleida, que inclou uns 60 espectacles i concerts programats al Teatre Municipal de l’Escorxador, L’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre de la Llotja.

La institució lleidatana ha anunciat que, per primera vegada, LaTemporada arrencarà amb una inauguració als carrers de la ciutat amb l'objectiu de “crear vincles i sinergies amb entitats veïnals i escoles de barri on se situen els equipaments”.

Mitjançant aquest patrocini, Autobusos de Lleida aferma el seu propòsit d'aportar valor a la ciutat de Lleida. Aquesta iniciativa, també s'emmarca en l'objectiu de promoure la cultura com a eina d'evolució i desenvolupament dels territoris en els quals opera Moventis.

dilluns, setembre 25, 2023
0