Moventis tornarà a participar activament en una de les fires més importants del sector de la mobilitat: el Tomorrow Mobility World Congress (TMWC), que se celebrarà del 7 al 9 de novembre a Barcelona.

Després de l'èxit obtingut en 2022, primer any en què la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia acudia al rellevant esdeveniment internacional, torna de nou al congrés per exposar els avenços portats a terme en l’últim any.

Com va succeir l'any passat, Moventis tornarà a demostrar el seu posicionament com a referent en mobilitat col·lectiva i com una de les companyies amb major múscul i capacitat de creixement mitjançant la seva presència en un stand situat a l'interior del Tomorrow Mobility.

L'empresa espera tornar a coincidir amb importants personalitats de l'àmbit públic o privat. En 2022, la comitiva de Moventia i de Moventis va rebre en el seu stand al President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés; el President del Grup Parlamentari Socialistes PSC, Salvador Illa o la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern d'Espanya, Raquel Sánchez.

L'equip de Moventis va rebre també la visita de les delegacions internacionals que van ser presents en la fira, així com d'altres empreses i associacions que dia rere dia es van interessar per la seva activitat.

Igual que en 2022, l'empresa aprofitarà la seva presència en la important fira per a exposar les seves línies estratègiques de cara als pròxims anys, com la internacionalització o el pla de descarbonització.

dimarts, octubre 31, 2023
0