El passat 16 de maig, Carlos Elizalde, director de Màrqueting i Comunicació de Moventis TCC Pamplona, va dur a terme una presentació sobre l'estratègia de mobilitat sostenible de l'operadora en el territori en el marc de la IV Edició de ECOMOVERS.

La participació del professional en la fira, que va reunir líders de la indústria, experts en sostenibilitat i ciutadans compromesos amb el medi ambient, va permetre realçar la feina en matèria de sostenibilitat que porta per bandera l'operadora en la Mancomunitat de Pamplona. A més, va reflectir el compromís de Moventis TCC com una de les empreses pioneres en la implementació de tecnologies netes i estratègies de mobilitat ecològica i va enaltir la importància d'adoptar mesures sostenibles en el transport públic. En el marc de la xerrada, Elizalde va destacar els esforços continus de l'empresa per liderar el canvi cap a un sistema de transport més sostenible: des de la introducció d'autobusos elèctrics fins a l'optimització de rutes per a reduir emissions.

ECOMOVERS, que es va definir com el major aparador de vehicles ECO a Pamplona, es va celebrar entre els dies 16, 17 i 18 de maig en l'espai multidisciplinari Navarra Arena. Va ser una gran oportunitat d'exposició, oferta i informació per al públic navarrès de nous models de vehicles electrificats, marques, concessionaris i operadores de Navarra. A més, la fira, es va celebrar amb el propòsit de mostrar i promoure tecnologies i productes que contribuïssin a la mobilitat sostenible.

La participació de Moventis TCC Pamplona en ECOMOVERS no sols va demostrar el seu lideratge en l'àmbit de la mobilitat sostenible, sinó que també va inspirar a altres actors del sector a seguir el seu exemple.

 

dilluns, maig 20, 2024
0