Moventis, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Generalitat de Catalunya, va anunciar el passat 14 de maig un conjunt de millores per a la línia de bus interurbà A1 del municipi. Aquesta línia vital connecta Barberà del Vallès amb Barcelona i Sabadell, i les millores tenen com a objectiu principal millorar l'experiència dels viatgers i respondre a l'increment de la demanda observat en els darrers anys.

Les noves millores, que són un pas ferm cap a una mobilitat més eficient i cómoda,  destaquen en diversos punts clau:

Augment de la flota: Amb la incorporació de tres nous vehicles articulats, amb capacitat per a 145 passatgers cadascun, la línia A1 experimentarà un increment significatiu en la seva capacitat de transport. Això significa que, de dilluns a divendres feiners, excepte a l'agost, els usuaris gaudiran d'una flota més gran i espaiosa.

Reducció d'espera: Els intervals de pas dels autobusos es reduiran de 30 a 20 minuts de dilluns a divendres feiners, oferint una connexió més freqüent i convenient per als viatgers. També s'ha millorat l'interval de pas els dissabtes, que es reduirà de l'hora actual a 40 minuts.

Inici de les expedicions en punts clau: Les diferents expedicions començaran a punts estratègics com l’Avinguda de Matadepera amb el carrer de Lles a Sabadell i, com a nova mesura, a l’Avinguda Barberà amb el carrer Tetuán. Això permetrà una millor distribució dels vehicles i més comoditat per als usuaris en arribar a les parades de Barberà.

A més, aquestes millores tenen com a objectiu respondre a l’increment de la demanda dels darrers anys, com ho demostren les xifres del 2023, on la línia va registrar un total de 995.118 viatges, un 20% més que el 2019.

La presentació d'aquestes millores va estar liderada per Xavier Trillo Garcés, alcalde de Barberà del Vallès; Oriol Martori i Gallissà, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, i pels representants de Moventia, Josep Maria Martí, CEO de Moventis, i Aram Vidal, Adjunt a Gerència.

Amb aquestes millores, Moventis reafirma el seu compromís amb la comunitat de Barberà del Vallès i reforça la seva missió de proporcionar un transport públic de qualitat que respongui a les necessitats dels ciutadans i contribueixi a una mobilitat més sostenible i eficient.

Font fotografia: Generalitat de Catalunya.

divendres, maig 24, 2024
0