Moventis va tornar a participar en l'emocionant Rally Internacional d'Autobusos Clàssics, una exposició festiva que captiva tant a grans com a petits i que se celebra anualment a Barcelona. La celebració va tenir lloc a l'Avinguda de la Reina Mª Cristina de la capital catalana i va reunir entusiastes del transport públic i amants de la història.

Els assistents van tenir l'oportunitat de submergir-se en el fascinant món dels autobusos antics, gaudint de prop de 30 vehicles històrics que explicaven històries de dècades passades.

També es van organitzar visites guiades, on historiadors i experts van compartir curiositats sobre cadascun dels vehicles. Finalment, el públic va tenir l'oportunitat d'explorar exposicions muntades per diferents entitats sobre l'evolució dels transports, així com d'experimentar l'emoció de ser conductors d'autobús per un dia en un simulador de conducció.

Per part seva, Moventis va participar exposant tres autobusos històrics de la casa, un Graham Brothers, un Renault i un Van Hool. Un any més, la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia va convidar als assistents a buscar i fotografiar els veterans busos de la companyia per a compartir les seves experiències.

Aquest 2024 Moventis no va dubtar a sumar-se a aquesta cita anual de aficionats i curiosos com a mostra del seu compromís amb la comunitat i la seva passió pel transport públic i la seva història.

 

dimarts, juny 4, 2024
0