Moventis, ha incorporat un nou sistema de taquillatge en línia als seus serveis a Girona - Costa Brava, i les línies de connexió de la zona amb Barcelona i el seu aeroport,. La proposta, basada en tecnologia ABT Account Based Ticketing, permet una operativa totalment online.

Arran d'aquesta modernització, Moventis, pertanyent a la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis, es converteix en el primer operador a Catalunya i un dels primers a Espanya a aplicar aquest nou sistema de venda i validació de bitllets. Mitjançant aquesta millora, tota la seva operativa es pot realitzar en línia a través del seu web (www.sarfa.es).

Gràcies a aquest nou sistema, el passatge que viatgi amb el títol T10/120 compta amb múltiples avantatges, com que la gestió presencial passa a ser en línia mitjançant l'obtenció d'un codi PIN unipersonal en taquilla; l'opció de reservar i garantir els seients de manera en línia millora l'experiència de client; la possibilitat de recarregar les targetes de manera en línia i, a més, la recuperació del saldo de viatges disponible de manera senzilla en cas de pèrdua.

Les persones usuàries que realitzin els seus desplaçaments amb el Bo multiviatges, després d'un senzill registre en línia, també poden comprar els seus bitllets, garantint així el seu seient i evitant desplaçaments innecessaris i coles en taquilla; així com recarregar el seu saldo a través de la web i, tot això evitant que hagin de conservar 10 multiviatges físics en format paper, ja que ara tot s'unifica en un sol document.

En paraules d'Esteban de Kelety, director de Sistemes de Moventis, “Aquest nou sistema embarcat, amb els sistemes de comunicacions amb els quals compta, ens permet operar en temps real a través de targetes SIM multioperador amb roaming nacional, la qual cosa confereix una connectivitat permanent amb una tecnologia garantida 3G /4G”. “Gràcies al geoposicionament de cadascuna de les validacions de les targetes i bons, podem fer un mesurament de manera anònima del flux de passatgers en cadascuna de les parades, de manera que podem ajustar millor la nostra oferta de transport a la demanda”, afegeix.

En un any, el sistema de targetes T10/120 i bons multiviatge suma pràcticament un milió de viatges realitzats. Amb aquest nou sistema, Moventis té el propòsit de satisfer la demanda i brindar la millor experiència de viatge i compra a les persones usuàries del servei.

Les persones usuàries poden gaudir del nou sistema de taquillatge en línia des del 28 de maig. Es pot ampliar la informació sobre el nou sistema a través dels següents canals de comunicació: X @moventisinfo i 900 360 000 o bé, accedint a la web de Moventis.

dimecres, juny 5, 2024
0