évolitY, la marca global de mobilitat a Pays de Montbéliard, on Moventis gestiona i ofereix tots els serveis de mobilitat, executa, des de fa uns mesos, una nova xarxa de transport més optimitzada i multimodal.

El nou servei té com a propòsit satisfer la demanda del municipi i dels seus habitants. Per a això, s'ha definit basant-se en la complementarietat de tots els mitjans de transport que gestiona allà: transport urbà i escolar, transport a demanda, transport per a persones amb mobilitat reduïda (PMR), bicicletes i Car Poolling, D'aquesta manera, l'operadora aprofita els avantatges que aporta cada mitjà de transport per a optimitzar l'eficàcia i el cost del servei ofert.

Una de les millores més significatives del servei es reflecteix en l'optimització de les seves línies d'autobús. L'empresa ha redissenyat per complet el servei dels diumenges, ampliant la seva cobertura i adaptant els horaris per a ajustar-se millor a la demanda dels usuaris. Aquest redisseny no sols millora la qualitat del servei, sinó que també contribueix a condicions laborals més equitatives gràcies a temps de recorregut més òptims.

El nou servei operat per évolitY s'ha adaptat a les noves normatives, reforçant les línies escolars durant les hores punta. Aquesta mesura, encara que més costosa, respon als requeriments de l'administració i ha estat possible gràcies a les remodelacions i optimitzacions realitzades en altres aspectes del servei.

D'altra banda, el nou contracte brinda l'oportunitat de modernitzar encara més el servei mitjançant la implementació de noves tecnologies. Això inclou una nova aplicació mòbil, millores en la pàgina web, un sistema de ticketing renovat, la possibilitat de pagar multes en línia i un programari per a la cerca d'objectes perduts, entre altres innovacions.

En resum, la nova xarxa de servei de mobilitat no sols busca optimitzar l'experiència dels usuaris, sinó també adaptar-se a les noves demandes del mercat i complir amb les regulacions vigents.

Després d'iniciar l'operació de transport en 2017, la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis, consolidarà el servei llançat el passat 22 d'abril. Aquest fet significatiu se sumarà a la satisfacció dels equips de fer avançar l'empresa i el servei de mobilitat per als ciutadans del Pays de Montbeliard.

divendres, juny 7, 2024
0