Des de dilluns passat, 3 de juny, els usuaris que utilitzen el servei d'autobús express e2.2 que uneix Terrassa i Barcelona experimentaran un canvi significatiu en el seu trajecte de tarda. Les expedicions de la tarda del trajecte operat per Moventis tenen un recorregut invertit a la ciutat de Terrassa en comparació amb les sortides del mati.

El nou ordre de parades a Terrassa a les tardes és el següent: rambla d'Ègara, passeig del Vint-i-dos de Juliol, avinguda Barcelona i avinguda Glòries Catalanes.

És important destacar que les parades són les mateixes que en el recorregut habitual, amb l'excepció de la parada de Santa Eulàlia, que es manté igual en tots dos sentits.

Aquest canvi té com a objectiu millorar l'eficiència i la fluïdesa del servei, així com optimitzar els temps de viatge per als usuaris durant les hores de la tarda. S'espera que aquesta modificació faciliti els desplaçaments entre Terrassa i Barcelona, oferint una experiència de transport més còmoda i convenient per als passatgers.

Els usuaris de l'autobús express e2.2 poden consultar els horaris actualitzats i obtenir més informació sobre aquest canvi a través de la pàgina web de Moventis (moventis.es) i els canals de comunicació habituals.

dijous, juny 13, 2024
0