Moventis va assistir a la setzena edició dels Debats d'Economia de Begur. L'acte, que va tenir lloc al Parador d’Aiguablava del municipi de Girona i que va ser promogut per l'Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós, va reunir els principals empresaris del territori.

Per part de Moventis, Enric Gimeno, Gerent de Moventis, i Christian Busquets, Director d'Explotació, van assistir a l’acte contribuint així a l'anàlisi i la reflexió sobre el futur econòmic de la regió.

L'esdeveniment, que es va celebrar sota el títol Inspirant a l'empresariat gironí: Nou món, nous temps, nous negocis i que va congregar a representants de 40 empreses de la zona, va donar cabuda a reunions, conferències i xerrades empresarials. Totes elles es van fer en format esmorzar de treball en línia amb el propòsit d'analitzar i intercanviar impressions sobre la situació actual i, sobretot, valorar quina és la millor manera de preparar a les empreses per a enfrontar el futur.

Després d'una sessió inicial de networking, el professor de Màrqueting de ESADE, Carles Torrecilla, va parlar sobre les oportunitats econòmiques emergents en tecnologia i sostenibilitat. En el marc de la seva xerrada, l'expert va incidir en la necessitat de renovar els models de negoci del segle XX, subratllant la importància de la intel·ligència artificial, la transició a serveis de subscripció i l'impacte financer de la sostenibilitat. Així mateix, va insistir en la importància de controlar la petjada hídrica i de carboni i va emfatitzar en la importància de la millora contínua en les empreses, independentment de la seva situació actual.

Per part seva, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, va valorar positivament la trobada, destacant la participació de més d'un centenar de representants del teixit econòmic gironí. A més, va esmentar els reptes futurs com la nova llei de Cambres i la necessitat d'un finançament estructural.

Com a conclusió, l'alcaldessa de Begur, Maite Selva, va tancar l'acte agraint als participants la seva assistència i destacant la qualitat de la ponència de Torrecilla, reafirmant els Debats d'Economia de Begur com un referent comarcal.

dilluns, juny 17, 2024
0