Moventis ha renovat la prestigiosa certificació internacional Biosphere, atorgada per Biosphere Tourism.

A causa del seu compromís amb el desenvolupament sostenible del sector turístic, la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia, Moventis, ha estat condecorada un any més amb el segell internacional enfocat a la qualitat, la sostenibilitat i la regeneració en el sector turístic. Concretament, ha sigut reconeguda per l’operació de transport col·lectiu que duu a terme per carretera a Girona - Costa Brava, i a les línies de connexió de la zona amb Barcelona i el seu Aeroport. Aquesta certificació promou la gestió responsable dels recursos, la conservació del medi ambient i la sostenibilitat socioeconòmica, entre altres factors.

Enric Gimeno, gerent de Moventis, i Montse Sànchez, Responsable de Qualitat Corporativa de l'empresa, van ser els representants que van recollir la certificació en l'acte de lliurament dels segells a les comarques de Girona, que va tenir lloc el passat 14 de juny en el Park Hotel San Jorge de Calonge.

La distinció obtinguda per Moventis  suposa un impuls per a l'empresa en el reforç del seu compromís amb la sostenibilitat i la millora de la percepció dels nostres serveis entre les persones usuàries que utilitzen el transport públic. Aquest segell, que també comparteixen altres empreses del grup com Transports Ciutat Comtal de BarcelonaIzaro, promou també que l'empresa aconsegueixi els seus objectius, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per a 2030.

dimecres, juny 19, 2024
0