La divisió de Moventis a Lleida ha signat recentment un acord de col·laboració amb una fundació pertanyent a La Paeria amb el propòsit de contribuir a la protecció del medi ambient i el territori.

En concret, la vertical de mobilitat col·lectiva del grup Moventia s'ha compromès a destinar un pressupost anual al projecte Empreses Lleidaenverd, de la Fundació Lleida 21.

La iniciativa en la qual s'ha implicat Moventis té com a fi impulsar la participació de les empreses lleidatanes en la protecció del medi ambient, la sostenibilitat i la cura del territori per a fer de Lleida una ciutat implicada en la mitigació del canvi climàtic.

Moventis té un fort vincle amb el territori. Mitjançant la seva operadora, l'empresa s'encarrega de gestionar les línies urbanes i interurbanes de la zona amb una xarxa d'autobusos amb connexió en tots els extrems de la ciutat i amb gairebé tots els municipis de la comarca del Segrià. La companyia disposa d'una de les flotes d'autocars més modernes, amb vehicles híbrids, que reafirmen la seva aposta per la mobilitat sostenible i la innovació tecnològica. Així mateix, Moventis afavoreix l'accessibilitat en el transport públic de Lleida, respectant el medi ambient i presentant alts estàndards de confortabilitat i Seguretat per a les persones usuàries.

dijous, juny 20, 2024
0