El prestigiós pintor aquarel·lista Joaquim Ureña i Ferrer va visitar el passat 20 de juny les instal·lacions de Moventis a Lleida. L'artista va ser rebut pel Carlos Soldevilla, gerent de la divisió de Moventis en el territori, Autobusos de Lleida.

El motiu de la visita d'Ureña va ser el del lliurament de tres quadres inspirats en els autobusos que l'empresa s'encarrega de gestionar en les línies urbanes i interurbanes de la zona. Una xarxa amb connexió entre tots els extrems de la ciutat i amb gairebé tots els municipis de la comarca del Segrià.

L'autor d'aquestes aquarel·les va voler lliurar-los en persona amb el propòsit de visitar les instal·lacions de l'empresa i conèixer de primera mà la seva missió a Lleida. D'aquesta manera, a càrrec del gerent, Joaquim Ureña i Ferrer va visitar l'emplaçament de Autobusos de Lleida i va conèixer l'operativa de la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia en primera persona.

Per a Moventis va ser un autèntic plaer rebre la visita d'un artista de la talla de Joaquim Ureña i Ferrer. Encara més, penjar les seves espectaculars aquarel·les a les seves instal·lacions, mostra de la seva estima per l'art de l'autor i del seu compromís amb la cultura, un dels sectors amb els quals col·labora i impulsa a través de diverses iniciatives.

dimecres, juny 26, 2024
0