Moventis ha posat en marxa recentment el Bus 30’. Es tracta d’un servei de bus que connecta de forma més eficient Palafrugell amb les platges de Calella i Llafranc.

La nova prestació, que forma part de l’itinerari 8, que uneix Begur, Regencós i Palafrugell, i que va arrencar en el marc de la posada en marxa de noves expedicions en diverses línies d’autobús de l’Alt i el Baix Empordà duta a terme per Moventis i Territori, té com a propòsit oferir un servei continu, de 07.30 hores del matí, fins les 23.30 hores de la nit. D’aquesta manera, el Bus 30’ fa un total de 32 expedicions diàries que connecten el municipi de Palafrugell amb les platges de Calella i Llafranc durant els mesos amb major demanda de la temporada estival: juliol i agost.

Des de la signatura del conveni, firmada a principis d’aquest mes entre l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández,  i el gerent de Moventis, Enric Gimeno, la nova ruta d’autobús proporciona una freqüència de pas de 30 minuts. Això permet una connexió més ràpida pels usuaris entre el nucli urbà de Palafrugell i les zones de platja. L’oferta de parades també s’ha vist ampliada amb la posada en marxa del Bus 30’, ja que inclou la rotonda de la plaça d’Europa i el carrer Barris i Buixó 33, davant dels Ametllers, així com la parada de bus ubicada a la plaça Doctor Trueta, situada entre Calella i Llafranc.

En paraules d’Enric Gimeno, gerent de Moventis, “El Bus 30’ està dissenyat per atendre la demanda, tant de residents com de visitants, amb la voluntat de descongestionar el trànsit a les platges, reduint així els problemes d’aparcament i facilitant un desplaçament més còmode, senzill i sostenible al passatge entre aquests nuclis urbans”.

La implantació d’aquest nou servei va alineada al compromís de sostenibilitat i de qualitat del servei inherent en l’ADN de Moventia. Sens dubte, el Bus 30’ és una clara aposta pel transport públic com a alternativa del cotxe privat, contribuint així a la reducció d’emissions de CO2 i promovent una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. D’altra banda, l’increment de la freqüència de pas, assegura un transport eficient i accessible per a tothom, millorant l’experiència de viatge pels seus usuaris. La iniciativa, a més, contribueix a la promesa del grup per contribuir en el desenvolupament dels territoris en els quals opera.

dijous, juliol 11, 2024
0