Barcelona City Tour és un servei de transport turístic oficial de Barcelona amb un pis panoràmic que ofereix una visió única tant de la Barcelona de sempre com de la nova Barcelona.

Utilitzant el bitllet il·limitadament durant un o dos dies (consecutius), podreu pujar i baixar a qualsevol de les 35 parades de les nostres dues rutes que divideixen la ciutat en Verda/Est i Taronja/Oest.

A més, a bord del Barcelona City Tour se li donarà un talonari de descomptes en restaurants, tendes, visites guiades, transport i molts altres punts d'interès. Pot consultar aquí tots els descomptes.

 

Descobriu Barcelona amb un itinerari a la vostra mida 

Descobriu la ciutat al vostre ritme i creeu el vostre propi circuit per Barcelona amb bus amb el servei Hop-on Hop-off que us ofereix Barcelona City Tour. Pugeu i baixeu de l'autobús turístic tantes vegades com vulgueu mentre el vostre bitllet sigui vàlid i visiteu els nombrosos punts d'interès que us ofereix la ciutat.

Els autobusos turístics de Barcelona City Tour us ofereixen dos itineraris diferents perquè pugueu recórrer tota la ciutat: la ruta Est/Verda i la ruta Oest/Taronja. Les dues rutes us portaran a conèixer les atraccions turístiques més destacades de Barcelona: baixeu de l'autobús quan més us interessi i exploreu la ciutat a fons. Quan ho desitgeu podeu reincorporar-vos-hi en qualsevol de les 37 parades disponibles a les dues rutes del bus turístic.

Barcelona City Tour us proporciona flexibilitat per conèixer la ciutat d'una manera diferent, còmoda i a la vostra mida. Vegeu al nostre mapa de rutes les diferents parades del bus turístic i els punts d'interès. També podeu descarregar-vos l'aplicació mòbil gratuïta que Barcelona City Tour posa a la vostra disposició per poder consultar la informació en tot moment.

Amb la compra d’un bitllet de Barcelona City Tour, a dalt de l’autobús us entregarem de manera totalment gratuïta un talonari amb múltiples descomptes en restaurants, botigues, visites guiades, transports i molts altres llocs d’interès. Coneixeu-los tots aquí.

Toda la información en tu mano