Atención al cliente:
900 360 000
De dilluns a diumenge
De 8:00 a 20:00

El teu transport per excelència a la Costa Brava

Descobreix tota l'experiència i servei que Moventis Sarfa posa a la teva disposició perquè arribar al teu destí sigui el més còmode possible.

Empresa d'autobusos SARFA

Sarfa fundada en 1921, el seu nom prové de les sigles dels fundadors: Societat Anònima Ribot, Font i Artigues. L'any 2009 es va intergar al grup Moventia, juntament amb les empreses: Sarbus - La VallesanaCasas, i Autobusos de Lleida.

Moventis Sarfa amb seu a Palafrugell, es considerada una de les principals empresas gironines més emblemàtiques i antigues de Catalunya, dins del sector del transport.

Zones en les que opera Sarfa

Principalment gestionem el transport de viatger per carretera a la Costa Brava-Girona, realitzem els serveis urbans a Palamós, Calonge, Castell d'Aro, Playa de Aro, S'Agaró, Santa Cristina, Sant Feliu, Figueres, Roses, Cadaqués.

Així com una línia regular que connecta la Costa Brava amb la ciutat de Barcelona, els Aeroports del Prat i Girona-Costa Brava. Realitzem també qualsevol servei discrecional amb circuits per tota Europa.

Sense oblidar-nos del sector turístic, principal motor de Girona, oferim servei a hotels, camps de golf, establiments turístics de tota mena, per a congressos-firess, convencions i celebracions com casaments, etc. També com línia regular de transport escolar, actualment realitzem diàriament 80 rutes escolars.

Ens caracteritza el nostre servei en viatgers ràpids, còmodes i segurs.

Línies Interurbanes de Sarfa

1.- Barcelona:

2.- Girona - Costa Brava:

3.- Valles OccidentalPalafrugell – Granollers – Sabadell - Terrasa

Empresas asociadas