línea de autobús E3 de Moventis Sarbus con recorrido Barcelona - UAB

A partir del 4 de febrer, la línia d'autobús E3 de Moventis Sarbus amb recorregut Barcelona - UAB, passarà a tenir una freqüència de 20 minuts durant tot el dia. Per a això, Moventisincrementa el nombre d'expedicions diàries, de 39 a 51, en tots dos sentits de la circulació. D'altra banda, s'afegeixen tres trajectes directes de 19 minuts, dos en sentit UAB i un en sentit Barcelona.

L'objectiu d'aquesta modificació de la freqüència i trajecte de l'E3, és el de millorar la connectivitat entre Barcelona i el campus de la UAB. Ajudar al fet que aquesta línia sigui una alternativa de transport públic més atractiva i alhora competitiva respecto altres mitjans de transport com el vehicle privat, i també el d'optimitzar el servei general de la línia.

Així doncs, les millores que s'incorporessin a partir del pròxim dilluns 4 de febrer permitiranmillorar l'accés al campus de la UAB:

  • s'incrementa el nombre d'expedicions (de 39 a 51), en tots dos sentits de circulació,
  • s'augmenta la freqüència a 20 minutos durant tot el dia,
  • s'incrementa el temps de trajecte (+10min) per a donar prioritat al factor puntualitat per parada
  • i s'afegeixen tres trajectes directes de 19 minuts, dos sentit Barcelona-UAB a les 7.20 h i a les 7.50 h i un sentit UAB-Barcelona a les 14.36 h.

Moventis posa a disposició tota la informació dels nous horaris de la línia E3.

Jueves, Enero 31, 2019
0