Atención al cliente:
934 156 020
De dilluns a divendres
de 9h a 14h y de 16h a 19h

El teu transport urbà a Barcelona

Descobreix tota l'experiència i servei que TCC Barcelona posa a la teva disposició perquè arribar al teu destí sigui el més còmode possible.

Transports Ciutat Comtal (TCC) va iniciar la seva activitat a principis de l'any 1991. Ofereix transports emblemàtics de la ciutat de Barcelona, com el transport de persones amb mobilitat reduïda severa, col·lectiu per qui també es realitzen serveis de caire discrecional; el Cruise Bus, el Tibibús i el servei urbà de diferents ciutats de les comarques de Barcelona.

A més dels serveis de mobilitat per a Persones amb Mobilitat Reduïda, posa a disposició de la clientela numbrosos recursos per a poder conèixer la ciutat de Barcelona sense barerres. Si vols conèixer tota l'oferta turística accessible que la ciutat comtal ofereix, com museus adaptats per a persones cegues, hotels sense barreres, platges accessibles o visites en llengua de signes, entre moltes d'altres, visita la web de turisme accessible.  D'igual manera, Transports Ciutat Comtal (TCC) està compromesa amb l'adopció de la Política de Turisme Responsable, complint els requisits establerts en l'adhesió a BIOSPHERE, que es pot consultar aquí.

TCC ofereix serveis per PMR a Garraf, Baix Llobregat, Badalona i a Barcelona. A més de serveis per la Fira de Barcelona.

Des de 2017 l'empresa compta amb la Declaració Ambiental (EMAS).

Transports Ciutat Comtal (TCC) (TCC) és conscient de que el repte estratègic de futur està en la capacitat per adaptar-se a les necessitats del mercat i als continus canvis tecnològics i socials que se estan produint i augmentar la qualitat dels seus serveis, tot donant resposta a les continues demandes del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda i usuaris d'altres serveis; per aquests motius posa en marxa el servei del Defensor de l'usuari.

Al mateix temps TCC per tal de mostrar la seva voluntat continuada de millora externalitza aquest servei a la Design for All Foundation per tal de donar-ne major rigor, objectivitat i equitat.

Empresas asociadas