La divisió de mobilitat col·lectiva pertanyent a Moventia, Moventis, en la seva aposta per oferir solucions còmodes i eficients a la societat, activa un servei excepcional d'autobús llançadora durant la 52a edició del festival pirotècnic que acull cada any Blanes (Girona), sent del 23 al 27 de juliol de 2024.

Els esperats Focs de Blanes 2024, una de les cites més destacades de l'estiu en el territori de la Costa Brava, inicia avui la seva primera jornada, i amb ella també el servei proporcionat per Moventis.

Detalls del servei

L'operació facilitarà els desplaçaments dels assistents durant la durada del festival i cobrirà la ruta entre la Ciutat Esportiva i la Terminal d'Autobusos, amb una freqüència de 30 minuts aproximadament.

Concretament, del dimarts 23 al dijous 25 de juliol, el servei funcionarà des de les 19.00, fins a les 00.00 hores. En canvi, els dos últims dies de l'espectacle pirotècnic, que s'esperarà una afluència major, l'horari s'amplia iniciant a les 17.00 i s'allargarà fins a les 03.00 de la matinada.

D'aquesta manera, aquest pla de mobilitat exclusiu dels Focs de Blanes 2024 no sols facilitarà l'arribada i sortida dels espectadors de l'esdeveniment, sinó que també contribuirà a reduir el trànsit del centre del municipi, garantint així una afluència més còmoda i segura per a poder gaudir de l'espectacle.

Els focs artificials de Blanes, promoguts en el marc de la festa major del municipi, desplegaran tota la seva pirotècnia cada nit a les 22.30 de la nit i els assistents podran gaudir també d'una gran varietat de concerts i actes.

Una vegada més, Moventis demostra així el seu compromís amb la comunitat local, assegurant una mobilitat segura i eficient connectant moments.

Et convidem a gaudir del gran espectacle dels Focs de Blanes 2024 a través del servei bus llançadora de Moventis!

Martes, Julio 23, 2024
0